جلسه شورای مشورتی مداخله در کاهش طلاق با حضور دکتر بخشنده معاونت پیشگیری از واقوع جرم دادگستری ، دکتر تقوایی مدیر کل ثبت اسناد و دکتر رمضانی ریس سازمان نظام روانشناسی استان در مورخه با هدف بررسی آمار طلاق در استان و تحیل و اقدامات لازم برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی دادگستری استان ایلام، عبدالوهاب بخشنده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام در جمع اعضای شورای مشورتی استان افزود: افزایش طلاق در جامعه آسیب های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد، از سوی دیگر بسیاری از اختلافات خانوادگی که منجر به طلاق می شود ناشی از هیجانات زودگذر و یا لج و لجبازی است.
بخشنده گفت: طی سال های اخیر، از بیست دعاوی نخست کشور مجموع ناهنجاری ها و دعاوی حوزه خانواده شامل طلاق توافقی، مطالبه نفقه، مطالبه مهریه، الزام به تمکین، طلاق به درخواست زوج و زوجه و … دومین رتبه دعاوی را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: تحقیقات نشان می دهد که در حداقل 15 درصد این اختلافات، ارائه خدمات مشاوره خوب می تواند از بروز طلاق جلوگیری نماید، لذا مراکز مشاوره خانواده باید در کنار دادگاه های خانواده زمینه کاهش طلاق را از طریق افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین فراهم نماید.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: از سال 95 شورای مشورتی خانواده در این معاونت تشکیل گردیده و تعداد 5 مرکز مشاوره تخصصی خانواده در مرکز استان و 10 مرکز در کل استان مورد تایید این معاونت قرار گرفته که پرونده های مربوط به دعاوی خانواده به این مراکز ارجاع می شود.
وی افزود: مشاوره و توانمند سازی مشاوران از اولویت های این معاونت است و به مسئولین مراکز مشاوره تاکید شده است که سازش زوجین به صورت واقعی صورت گیرد و به سایر مسائل جانبی زوجین در طلاق مانند مسائل اخلاقی و روان شناختی توجه و دقت شود.

موضوع مرتبط  آیا فرزند شما در یادگیری مشکل دارد ؟ برای مشاوره تحصیلی کودک به مرکز روانشناسی سینا مراجعه کنید

بازدیدها: 5

با مرکز سینا در آدرس sina_psychological_clinic @ در اینستاگرام در ارتباط باشید
+